Bewegend leren in de klas en buiten.

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat bewegen belangrijker is voor het leren dan we voorheen dachten. Steeds meer scholen kiezen voor een actieve lesdag en proberen kinderen zo veel mogelijk in beweging te krijgen. Maar dat valt niet altijd mee met de beperkte middelen en ruimtes die we op school hebben. De tussendoortjes (of Energizers) hebben hun weg inmiddels gevonden in het onderwijs, maar hoe mooi zou het zijn als je die tussendoortjes tijdens je lessen kunt inzetten? Dat deze tussendoortjes onderdeel worden van jouw les, zodat je bewegen en leren combineert.

Wil jij meer bewegen met de kinderen tijdens je lessen in plaats van eromheen, maar weet je niet goed hoe je dit kan realiseren?

Of vraag je jezelf af waarom uit de theorie blijkt dat bewegend leren zo belangrijk is? Dan is deze training wat voor jou.

Er worden twee workshops gegeven over het bewegend leren, waarvan er één gaat over de lessen die je buiten kan geven en één over het bewegen binnen. In beide workshops wordt er theorie behandeld, maar worden er vooral veel ideeën gedeeld. Je zal merken dat je de volgende dag direct aan de slag kunt met het bewegend leren.

 

Data:

  • 27 januari van 15.00-17.00 uur
  • 19 mei van 15.00-17.00 uur

Kosten: geen. Reserveren is verplicht. Annuleer je reservering wanneer je verhinderd bent.

Sylvia Mauriks

Sylvia Mauriks

Trainer

Datum

27-01-2021 - 19-05-2021

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

Nog niet bekend of online training

Welke collega's gaan er?

    Enkel zichtbaar voor ingelogde gebruikers.