Cloudwise Google Educator Level 1

Cursus Google Educator Level 1

 
 
Fysiek of  online Cloudwise
Aanmelden zowel hier op de Floreeracademie als via Cloudwise
 
Data:

Woensdagmiddag, Bij Cloudwise 15:00 – 18:00 uur

September 2023

13 september
27 september
11 oktober

 

In de periode van afstandsonderwijs heb je waarschijnlijk veel nieuwe dingen geleerd en jezelf verder ontwikkeld. Grote kans dat je hebt ervaren hoeveel je met Google Apps – zoals Google Drive, Documenten en Classroom – allemaal kunt. Wat een verrijking hè! Blijf jezelf ontwikkelen door nog meer over deze handige apps te leren. Zo maak je werken in het onderwijs nog leuker, makkelijker en sneller. Als kers op de taart haal je een certificaat en kun je jezelf een certified educator noemen.

Wat je gaat leren

Tijdens de Google Educator Level 1 verdiep je je verder in de mogelijkheden van de veelgebruikte Google Apps, zodat je deze (nog) beter onder de knie krijgt. Daarnaast maak je kennis met andere handige Google Apps en ontdek je hoe je de geleerde vaardigheden direct toepast in de klas. Leer bijvoorbeeld hoe je online opdrachten en toetsen voor leerlingen kunt klaarzetten in Google Classroom met behulp van Google Formulieren. Ontdek ook hoe je je lessen interactief kan maken met Google presentaties. Of ben je benieuwd hoe je Google Documenten kunt inzetten om in de klas en binnen je team efficiënt te kunnen samenwerken?


Invulling van de cursus
Deze cursus wordt aangeboden volgens het ‘flipping the classroom’ model. Dit betekent dat je je voorbereidt op de gezamenlijke sessies: je neemt aangeboden theorie door en oefent zelf instrumentele vaardigheden. Houd rekening daarom met 1,5 tot 2 uur studietijd per week voor de online cursus.

Examen

Tijdens de sessies is er alle tijd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen, onderling te discussiëren en van elkaar te leren. Ook bereiden we jullie zo goed mogelijk voor op het online examen. Met het behaalde certificaat kun je verder gaan met Google Educator Level 2 Deze cursus start later in het jaar en staat ook op de site van de Floreer academie.

Kosten: €395,-. Dit bedrag valt onder de begroting van de Floreer-academie.

Wie zich aanmeldt voor de training wordt geacht aan alle sessies deel te nemen.

Anouk Hölzken

Anouk Hölzken

Trainer Cloudwise

Cloudwise Google Educator Level 1

 

Datum

12-03-2023

Tijd

15:00 - 18:00

Locatie