Good Habitz online leren voor onderwijsassistenten

Good Habitz 100+ cursussen online.

Voor onderwijsassistenten

Leren net zo leuk als een avondje in de bios?

Wij geloven dat het kan. Juist nu!

Bij GoodHabitz zien we het leven als één groot leerproces. Reden genoeg om persoonlijke ontwikkeling leuk en laagdrempelig te maken. Voor iedereen. Net zo leuk als andere vormen van tijdbesteding zoals het uitoefenen van je hobby’s, het bingen van je favoriete Netflix-serie of een bezoekje aan de bioscoop. Ons format ‘GoodHabitz Moments’ is daar het beste voorbeeld van: prachtige documentaires van 10 tot 15 minuten over inspirerende mensen en hun (levens)lessen. Het levert tal van interessante thema’s en vraagstukken op, die je (hopelijk) aan het denken zetten.

GoodHabitz Moments is een mooi vertrekpunt om met elkaar het gesprek aan te gaan. Start een netwerkbijeenkomst bijvoorbeeld eens helemaal anders door eerst samen een documentaire te bekijken.

Benieuwd naar het aanbod? zie onderstaande link.

Overzicht trainingen

Brochure GoodHabitz

Good Habitz website

Een training volgen wanneer je wilt op elk gewenste plaats en tijd. Nadat de sluitingstermijn voor inschrijven verstreken is, ontvang je een inlogcode voor de online trainingen van Good Habitz.

Kosten

Geen, wordt bekostigd vanuit budget SOPOH academie

Inschrijven via de academie is noodzakelijk!

Wanneer je je hebt aangemeld en de inlogcode geactiveerd hebt, gaan we ervan uit dat je gebruik maakt van het account en cursussen volgt.

Good Habitz online leren voor onderwijsassistenten

Datum

17-08-2020

Tijd

Hele dag

Locatie

Bestuurskantoor SOPOH

Welke collega's gaan er?

    Enkel zichtbaar voor ingelogde gebruikers.