Online trainingstraject Pedagogisch Tact

Pedagogische Tact: online leren

Het Online traject ‘Pedagogische Tact; Weten wat je moet doen, als je niet weet wat je moet doen!’ helpt leraren om in elke situatie goed te kunnen (blijven) handelen. Het maakt ze bewuster, breidt hun handelingsrepertoire uit en creëert routines in het intermenselijk contact. Deze online training is een een vervolg op de masterclass van Marcel van Herpen die door de academie werd aangeboden op 19 augustus 2020. Webinar terug te kijken via mailverzoek aan coördinator academie).

Het biedt de mogelijkheid om wanneer het  jou uitkomt op elk gewenst moment en plaats je verder te bekwamen op dit onderwerp.

Hier kun je een filmpje bekijken, de achtergronden en de meest gestelde vragen lezen over het traject:

Centrum pedagogisch contact

 

Pedagogische basisset

Het online traject biedt een pedagogische basisset voor alle leraren met filmpjes, boeken, artikelen en opdrachten waar je levenslang plezier van hebt. Het blijft allemaal eigendom van de leraar zelf!

 

Het grote voordeel van het online traject:

Het online traject heeft geen organisatorische belemmeringen. Iedereen kan altijd op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo door.

Uiteraard is het wel interessant om vooraf en tussentijds te kijken wat collega’s samen doen en samen bespreken.

Deelnemen? Schrijf je in via de reserveerknop. Na de inschrijftermijn krijg je een link toegestuurd waarmee je op elk gewenst moment en tijd de training kan starten.

Data:

De training kan het hele jaar gevolgd worden op elk gewenst moment, tijd en plaats.

Kosten

Kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen SOPOH:

  • 10-50:  €200
  • tot 10:  €225

Dit bedrag is inclusief een boekenpakket ter waarde van € 112,-

Bekostiging uit het persoonlijk nascholingsbudget dan wel schoolbudget. Overleg vooraf met je directeur voor toestemming deelname.

Wanneer je je ingeschreven hebt en met het programma gestart bent, wordt er verwacht dat je de training afmaakt. Bij verhindering graag doorgeven aan de directeur en de coördinator van de academie.

Marcel van Herpen Centrum Pedagogisch Tact

Marcel van Herpen Centrum Pedagogisch Tact

Cursusleider

Marcel van Herpen

Marcel van Herpen stond aan de wieg van de eerste school voor ErvaringsGericht Onderwijs in Nederland en richtte een aantal expertisecentra op. Hij gaf al meer dan 1.000 lezingen, nationaal en internationaal en schreef een aantal pedagogische publicaties.

 

Datum

23-08-2021 - 23-10-2021

Tijd

Hele dag

Locatie