Septemberonderwijs Burgerschap

Training Burgerschap

 

 

In het kort

Welke vaardigheden hebben jouw leerlingen nodig om goed te functioneren in onze huidige maatschappij? En hoe ga je om met burgerschap en diversiteit? De cursus ‘Burgerschap’ van September Onderwijs geeft je hiervoor praktische handvatten, waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor wie

De cursus Burgerschap is bestemd voor docenten die leerlingen willen voorbereiden op een volwaardige deelname aan de maatschappij en op een goed functioneren binnen de samenleving. Je leert hoe je verschillende werk- en discussievormen op een eenvoudige wijze in kan zetten voor optimale talentontwikkeling. Tijdens de praktijkgerichte trainingsdagen en de individuele coachgesprekken ontdek je hoe je jouw leerlingen kunt ondersteunen meer zichzelf te zijn en daarbij respect te hebben voor hun omgeving. De opbrengst: interactieve discussievormen en zelfkritische leerlingen!

 

De resultaten

  • Begrijp welke vaardigheden je nodig hebt in de huidige maatschappij
  • Weet hoe je leerlingen optimaal kunt begeleiden in hun (talent)ontwikkeling
  • Ontdek werk- en discussievormen die leerlingen activeren

Data:

De training vindt plaats op de volgende data:

  • woensdag 1 februari 2023  Tijd: 15.00-18.000 uur
  • woensdag 15 februari 2023 Tijd: 15.00-18.00 uur

 

 

Inschrijven is verplicht. Door in te schrijven verplicht je jezelf de gehele cyclus te volgen. Bij verhindering, geef je dit tenminste 24 uur van te voren door aan de cursusleidster.

Deelnamekosten: geen
Julie Blocq

Julie Blocq

Trainer

De training wordt gegeven door Julie Blocq. Julie is trainster bij September Onderwijs, heeft ervaring als leerkracht en zorgt in de training voor een mooie combinatie tussen herkenning, humor en praktisch tools.
Septemberonderwijs Burgerschap

 

Datum

01-02-2023 - 15-02-2023

Tijd

15:00 - 18:00

Locatie

‘t Joppe