Slimme kleuters workshop ‘Juf Bianca’

Slimme kleuters

 

Inhoud workshop/training

Slimme kleuters:
Hoe daag je kleuters uit die meer aan kunnen dan gemiddeld, maar ook meer dan het plusniveau? Hoe zorg je ervoor dat je ook met deze kleuters spelenderwijs bezig bent, zonder vooruit te lopen op het aanbod in groep 3?
 
In de workshop Slimme Kleuters legt Bianca Antonissen van JufBianca.nl uit hoe je dit aanpakt.
Een praktische bijeenkomst waar je direct mee aan de slag kunt!

 

‘Juf Bianca’: Het is mijn persoonlijke missie ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun volle potentieel kunnen ontwikkelen en in kunnen zetten. Omdat ik een passie heb voor kleuteronderwijs en de ontwikkeling van het jonge kind, zie ik het als een uitdaging zoveel mogelijk kleuterleerkrachten te vertellen hoe zij SPEL centraal kunnen stellen in hun kleuterklas. Ik ben er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het best kunnen ontwikkelen door te spelen. Dus door zoveel mogelijk kleuterleerkrachten te vertellen over spel, zorgen zij er op hun beurt voor dat zoveel mogelijk kleuters hun potentieel maximaal kunnen ontwikkelen!

 

Reservelijst: Debbie Georgiades

Deelname is kosteloos. Reserveren is verplicht. Annuleer je reservering wanneer je verhinderd bent.

Bianca Antonissen

Trainer

Juf Bianca: Jonge kinderen leren door te spelen. Bij alles wat ik doe inspireer ik kleuterleerkrachten het beste uit kinderen te halen, op een manier die bij kleuters past. Door spel, dus!

 

Datum

27-10-2021

Tijd

15:00 - 18:00

Locatie

‘t Joppe