Talenten fluisteraar

Talenten fluisteraar

Nieuwe bijeenkomsten schooljaar 22-23. 

In schooljaar 2022-2023 organiseert Floreer opnieuw o.l.v. Luk Dewulf en Els Pronk een training kindertalentfluisteraar, zodat nog meer collega’s gecertificeerd Talentenfluisteraar kunnen worden. De opzet is gewijzigd, vooral omdat het Talent fluisteren als beweging een enorme vlucht heeft genomen. Letterlijk en figuurlijk, omdat de trainingen inmiddels ook op de Antillen worden verzorgd. Luk en Els kunnen het als duo niet meer alleen. Er zijn inmiddels extra trainers opgeleid. De training wordt bekostigd uit het nascholingsbudget van de scholen. Vraag je directeur om toestemming om deel te mogen nemen!.

Het traject start met de “Grootse Dag” o.l.v. Luk en Els. Een andere trainer verzorgt vervolgens trainingsdag 2 en 3. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Wanneer je besluit deel te nemen aan deze trainingen vragen wij je om de opgedane kennis te delen met je teamleden. Ook zien wij graag dat je de nieuwe kennis verder ontwikkelt in een netwerk van Talentenfluisteraars.

Wat zijn jouw talenten en hoe kun je ze herkennen thuis en op het werk?
Hoe haal je meer uit je talenten? Waar komen je talenten helemaal tot hun recht? Wanneer kom je met je talent in de problemen? Wat doe je met de dingen waar je echt niet goed in bent?

Na het volgen van deze trainingen herken je de talenten van o.a. jouw leerlingen gemakkelijker. Door een gerichtere aanpak, zullen jouw leerlingen beter functioneren en zich gelukkiger gaan voelen.

 

Data:

Denk erom de eerste bijeenkomst betreft een hele dag!! Overleg dit tijdig met je directeur zodat er vervanging geregeld kan worden.

Cyclus van drie trainingen die je alle drie moet volgen om gecertificeerd te worden.

  • maandag  6 maart 2023: 1e bijeenkomst: de “Grootse dag” met Luk Dewulf en Els Pronk (9.30- 16.30 uur!!)
  • woensdag 29 maart  2023: 2e bijeenkomst met nieuwe trainer (14.30 – 20.00 uur)
  • woensdag 19 april 2023: 3e bijeenkomst met nieuwe trainer (14.30 – 20.00 uur)

 

Inschrijven is verplicht. Door in te schrijven verplicht je jezelf de gehele cyclus te volgen.

Deelnamekosten: € 285,- (bij 20 deelnemers) uit het persoonlijk nascholingsbudget van de school. Bij 13 €438. Overleg hier dus over met je directeur.

Alleen bij voldoende inschrijvingen kan de training doorgaan.

Luk Dewulf & Els Pronk

Trainers "Grootse Dag"

Karijn Breuning

Trainster 2e en 3e bijeenkomst

 

 

Talenten fluisteraar

 

Datum

06-03-2023 - 19-04-2023

Tijd

09:30 - 16:30

Locatie

‘t Joppe