Werken met referentie niveaus leraren groep 6, 7 & 8

Werken met referentie niveaus – leraren groep 6, 7 & 8 –

OnderwijsAdvies verzorgt een workshop voor leerkrachten in de groep 6 t/m 8. O&A is een organisatie waar meer dan 200 professionals dagelijks werken aan het beste onderwijs en de beste zorg voor elk kind/iedere jongere.

Tijdens deze scholing krijgen leraren te weten wat de referentieniveaus inhouden, welke domeinen en doelen daarbij horen en waarom het werken met referentieniveaus belangrijk is binnen het aanbod. Leraren leren bewuste keuzes te maken in het aanbod voor de leerlingen gericht op 1F en 1S en hoe je je onderwijs daar goed op kunt aanpassen. Leraren krijgen een korte uitleg over het nieuwe onderwijsresultatenmodel en de manier waarop de eindopbrengsten worden betrokken bij het oordeel van de inspectie. Hiermee wordt ook de link gelegd naar waarom het belangrijk is om ook vanuit referentieniveaus te werken.

Data:

  • Woensdag 13 januari 2021 15.00-18.00 uur.

Kosten

Aan deze trainingsbijeenkomst zijn geen kosten verbonden

Minimaal 8 deelnemers, maximum 16. 

Wanneer je verhinderd bent, geef je dit tenminste 24 uur van te voren middels een berichtje door aan de cursusleider.

Conny Bodin

Conny Bodin

Cursusleidster

Na haar studies onderwijskunde en onderwijspsychologie en een promotietraject aan de UvA werkt Conny sinds 1995 als onderwijsadviseur; in eerste instantie bij OBD Duin- en Bollenstreek, na een fusie bij OnderwijsAdvies.  Sinds 2019 vanuit de locatie Hoofddorp. Naast haar activiteiten op het gebied van schoolontwikkeling verzorgt zij workshops en trainingen. Als rekenspecialist en specialist op het gebied van het vergroten van opbrengsten besteedt Conny al langere tijd aandacht aan het onderwerp referentieniveaus.

Werken met referentie niveaus leraren groep 6, 7 & 8

Datum

13-01-2021

Tijd

15:00 - 18:00

Locatie

Nog niet bekend of online training

Welke collega's gaan er?

    Enkel zichtbaar voor ingelogde gebruikers.