Spaarnesant

Speciaal voor Spaarnesant

Samenwerken maakt je wereld groter! Althans, dat vinden wij van de Sopoh Academie. Daarom zetten wij onze deuren open voor de medewerkers van Stichting Spaarnesant. De Sopoh Academie biedt jou als leerkracht de mogelijkheid om “geselecteerde trainingen” en onze “Inspiratiedagen” bij te wonen.  

Tijdens de “inspiratiedagen” heb je iedere keer weer de mogelijkheid een inspirerende lezing bij te wonen en je daarnaast in te schrijven voor een tweetal workshops rondom het thema van de door jou bezochte Inspiratiedag.

De tweede Inspiratiedag op 16 januari (16.00 – 20.00 uur) staat in het teken van de inzet van de 21ste Century Skills en noemen we ‘Onze maakbare toekomst’. Met een gastspreker als Rolf Hut (bekend van o.a. het boek Rolfs maakbare wereld) en een keuze uit een achttal workshops zal ook deze Inspiratiedag een gegarandeerd succes worden. Een dag die je niet wilt missen!

Inschrijven kan nu al, maar wij raden je aan te wachten tot half december. Over een deel van het aanbod zijn wij namelijk nog in overleg over de laatste details. Na inschrijving ontvang je van ons z.s.m. bericht over deelname. 

Inspiratiedagen

In het schooljaar 2017-2018 organiseert de SOPOH Academie 4 thematische inspiratiemomenten.

  1. “Gedrag, anders bekeken” – maandag 20 november 2017 van 15.45 – 20.00 uur
  2. “Onze maakbare toekomst – 21ste Century skills” – dinsdag 16 januari 2018 van 15.45 – 20.00 uur
  3. “Differentiëren kun je leren” – dinsdag 3 april 2018  van 9.00 – 17.00 uur – Alleen voor SOPOH-medewerkers (verplichte studiedag)
  4. “Lezing Kees van Overveld” + feestelijk afsluiting Academiejaar- donderdag 7 juni 2018 van 15.45 – 18.00 uur

De eerste twee bijeenkomsten zijn opgebouwd rond een inspirerende spreker en enkele workshops rond het thema. Een eenvoudige maaltijd is onderdeel van het programma. De derde bijeenkomst (studiedag Sopoh) is alleen bestemd voor SOPOH medewerkers). De vierde bijeenkomst beginnen wij met een spreker en sluiten wij feestelijk af met een aangeklede borrel.

Erik Jansen en Ger Gritter.

Opmerking: De "Gebruikersnaam" kan slechts 1x worden aangemaakt en wordt daarna enkel ter informatie getoond.