Webinars/afstandsonderwijs

Heutink afstandsonderwijs pagina.

Het jaar 2021 begint Heutink met een fantastische noviteit. Naast de Wekelijkse Webinar woensdag voor de leerkracht, is Heutink voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar met Hét Middagprogramma gestart. Tot en met vrijdag 15 januari presenteert Heutink samen met haar partners elke middag om 13.00 uur een leuk en leerzaam programma met korte krachtige activiteitenblokken van maximaal 15 minuten. Informatie hierover is te vinden middels onderstaande link:

Klik hier voor het Heutink middagprogramma

Heutink webinars op woensdag voor leerkrachten.

Heutink heeft voor komend schooljaar een divers en afwisselend programma samengesteld. Of je nu meer wilt weten over een nieuwe rekenmethode, je wilt verdiepen in de ontwikkelingsdoelen van een kleutermethode of meer wilt weten over de actualiteiten van het moment. Je komt het allemaal te weten tijdens de webinars. Doe je ook mee? Deelname is gratis!

Klik hier voor het programma

 

 

Podcast Marcel van Herpen:

Het mysterie van de goede leraar

Klik hier voor de podcast

 

 

Webinar Masterclass van Marcel van Herpen gemist?

“Weten wat je moet doen als je niet meer weet wat je moet doen”.

STUUR EEN MAIL NAAR hester.tibboel@sopoh.nl  VOOR HET ONTVANGEN VAN DE OPNAME

Iedere leraar kent dat gevoel dat het lekker loopt. De sfeer is goed. De kinderen reageren naar verwachting en de resultaten zijn op orde.

Maar iedere leraar kent ook de momenten waarin hij niet precies weet wat hij moet doen. Er kunnen zich zelfs situaties voordoen waarin je iets doet wat je liever niet had gedaan. Soms ben je gewoon de leraar die je liever niet zou zijn.

Misschien is wel de meest intrigerende vraag in het onderwijs: “Hoe weet je nou wat je moet doen als je niet weet wat je moet doen?” En! Er is een antwoord. Het is zelfs een eenvoudig antwoord. Maar om het eenvoudige antwoord te begrijpen, is bewustwording van de complexiteit voorwaardelijk.

Leadership4you

We zien de laatste maanden een aanzienlijke daling in de veerkracht van mensen. Leiders staan voor de grote opgave om de toekomst van hun organisaties vorm te geven, terwijl ze de onverwachte uitdagingen van de pandemie niet kunnen beheersen. Dit is dit het moment waarop veerkracht nodig is. Echter, veel van onze conventionele wijsheid helpt niet.

Uit onderzoek van duizenden leiders, ontdekten we vijf belangrijke acties die helpen bij het herstel van uw veerkracht.

In dit webinar gaat Margareth de Wit in op de wijze waarop we onze veerkracht kunnen vergroten. We krijgen antwoord op o.a. de volgende vragen:

  • Wat is veerkracht en waarom is het belangrijk voor mij?
  • Wat is de impact van veerkracht op mijn leiderschap?
  • Hoe veerkrachtig ben ik?
  • Wat zijn de gedragingen die mijn veerkracht kunnen ondersteunen?

Kijk hier het webinar:  Veerkracht