Webinars

Leidinggeven op afstand Performance Matters

In veel organisaties werken leidinggevenden en medewerkers grotendeels thuis. Er lijkt een landelijke trend te zijn van ‘thuis werken en op kantoor ontmoeten’. Dit betekent dat persoonlijke contacten grotendeels plaats maken voor online – en telefonische contacten. Dit heeft gevolgen voor de wijze van leidinggeven en samenwerken. Hoe geef je effectief leiding op afstand? In september en oktober bieden wij twee keer een gratis online proefsessie ‘leidinggeven op afstand’ aan. 

De data:

1 oktober 15:00 – 16:30

Hier aanmelden via mail

 

Webinar Masterclass van Marcel van Herpen gemist?

“Weten wat je moet doen als je niet meer weet wat je moet doen”.

STUUR EEN MAIL NAAR hester.tibboel@sopoh.nl  VOOR HET ONTVANGEN VAN DE OPNAME

Iedere leraar kent dat gevoel dat het lekker loopt. De sfeer is goed. De kinderen reageren naar verwachting en de resultaten zijn op orde.

Maar iedere leraar kent ook de momenten waarin hij niet precies weet wat hij moet doen. Er kunnen zich zelfs situaties voordoen waarin je iets doet wat je liever niet had gedaan. Soms ben je gewoon de leraar die je liever niet zou zijn.

Misschien is wel de meest intrigerende vraag in het onderwijs: “Hoe weet je nou wat je moet doen als je niet weet wat je moet doen?” En! Er is een antwoord. Het is zelfs een eenvoudig antwoord. Maar om het eenvoudige antwoord te begrijpen, is bewustwording van de complexiteit voorwaardelijk.

Leadership4you

We zien de laatste maanden een aanzienlijke daling in de veerkracht van mensen. Leiders staan voor de grote opgave om de toekomst van hun organisaties vorm te geven, terwijl ze de onverwachte uitdagingen van de pandemie niet kunnen beheersen. Dit is dit het moment waarop veerkracht nodig is. Echter, veel van onze conventionele wijsheid helpt niet.

Uit onderzoek van duizenden leiders, ontdekten we vijf belangrijke acties die helpen bij het herstel van uw veerkracht.

In dit webinar gaat Margareth de Wit in op de wijze waarop we onze veerkracht kunnen vergroten. We krijgen antwoord op o.a. de volgende vragen:

  • Wat is veerkracht en waarom is het belangrijk voor mij?
  • Wat is de impact van veerkracht op mijn leiderschap?
  • Hoe veerkrachtig ben ik?
  • Wat zijn de gedragingen die mijn veerkracht kunnen ondersteunen?

Kijk hier het webinar:  Veerkracht

 

ICM

Verschillende webinars

  • De 10 energizers voor meer kracht, energie en vitaliteit. Kosten: €10 of €15. Donderdag 1 oktober 2020 van 16.00 tot 17.00 uur Hier aanmelden
  • Gefocust blijven in tijden van afleiding. Aandachtsexpert en cognitief psycholoog Stefan van der Stigchel helpt je om met een effectief gevoel te gaan werken. kosten €10 of €15. Woensdag 16 september 16.00-17.00 uur. Hier aanmelden