Webinars

 

Leadership4you

We zien de laatste maanden een aanzienlijke daling in de veerkracht van mensen. Leiders staan voor de grote opgave om de toekomst van hun organisaties vorm te geven, terwijl ze de onverwachte uitdagingen van de pandemie niet kunnen beheersen. Dit is dit het moment waarop veerkracht nodig is. Echter, veel van onze conventionele wijsheid helpt niet.

Uit onderzoek van duizenden leiders, ontdekten we vijf belangrijke acties die helpen bij het herstel van uw veerkracht.

In dit webinar gaat Margareth de Wit in op de wijze waarop we onze veerkracht kunnen vergroten. We krijgen antwoord op o.a. de volgende vragen:

  • Wat is veerkracht en waarom is het belangrijk voor mij?
  • Wat is de impact van veerkracht op mijn leiderschap?
  • Hoe veerkrachtig ben ik?
  • Wat zijn de gedragingen die mijn veerkracht kunnen ondersteunen?

Kijk hier het webinar:  Veerkracht

 

ICM

Verschillende webinars

  • De 10 energizers voor meer kracht, energie en vitaliteit. Kosten: €10 of €15. Donderdag 1 oktober 2020 van 16.00 tot 17.00 uur Hier aanmelden
  • Gefocust blijven in tijden van afleiding. Aandachtsexpert en cognitief psycholoog Stefan van der Stigchel helpt je om met een effectief gevoel te gaan werken. kosten €10 of €15. Woensdag 16 september 16.00-17.00 uur. Hier aanmelden

 

ZIESOO

Wat is een Opstelling en hoe doe je dat Online?

Maandag 17 augustus 2020 19:30 – 20:30 uur

Dit webinar wordt georganiseerd voor iedereen die meer van opstellingen wilt weten, aan het onderzoeken is wat het hem of haar kan opleveren en voor diegene die wil weten hoe een online opstelling gaat.

Je kent het vast wel, situaties die niet lekker lopen en dat je je vinger er niet achter kunt krijgen. Of dat je het gevoel hebt geleefd te worden en niet werkelijk je ‘eigen’ leven leeft. Je probeert de situatie te beheersen of te veranderen, maar wat je ook doet het draagt niet bij aan de werkelijke verandering. Dat is het moment waarop een opstelling van pas komt!

Klik hier voor het programma en registratie.

Kosten: gratis